Svar på Q&A

Om Konsulenten og Århusianeren

Well.. Nu har jeg ihvertfald haft den sidste date med Konsulenten. Det er ikke fordi der som sådan er sket noget, men i forgårs var den kemi der nu engang havde været, væk. Det var en hyggelig nok aften, men det var meget tydeligt, at vi ikke blev mere end venner. Og det er sgu også okay. Vi passede nok i bund og grund ikke sammen – jeg har brug for en der kan tage styringen, og det gjorde han ikke. Så det er såmænd fint nok det hele. Jeg er ihvertfald glad for at vi tog den sidste date med, for så var man fri for at tage den akavede samtale, som egentligt minder om et break-up med en man reelt ikke var sammen med. Det behøver vi ikke nu. Så det har jeg faktisk rimelig stor optur over.

Til gengæld gik min date dagen før – med Århusianeren – skide godt. Snakken flød, og der gik ikke lang tid før han hev mig hen til sig, og kyssede mig. Og han kyssede virkelig godt og insisterende, og længe. Derudover fik han mig til at grine, nærmest det meste af aftenen. Der var virkelig sket en forskel fra vores første date, til vores anden date. Ikke fordi han ikke var sød første gang, men han var ligesom bare mere åben, på anden date. Men det kan selvfølgeligt godt være fordi, at nervøsiteten over at skulle på date med en man ikke har mødt før, ikke var der. Nu havde vi set hinanden an, og var blevet enige om at ses igen. Og jeg har faktisk lyst til at ses med ham igen igen. En anden ting er, at han dufter SÅ godt. Jeg tror næsten at jeg bliver nødt til at spørge ham om hvad hans parfume hedder, for den er blevet min nye yndlings-herre-duft. Efter vi skiltes har vi udvækslet maaaange SMS’er og Snapchats, og det er jo skide hyggeligt, at have en at kommunikere med på den måde. Og at flirte med. Det er helt teenage-agtigt, og det er vildt underholdende.

Det er sjovt som førstehåndsindtryk ikke altid holder. Jeg aner jo, for at være ærlig, heller ikke en skid om, hvad jeg udstråler når man møder mig for første gang. Jeg håber jo lidt at folk synes jeg er humoristisk, intelligent og attraktiv, men det kan jo godt være at jeg udstråler nogle heeeelt andre ting. You never know. Men jeg ved ihvertfald at jeg ikke fremstår genert.

fbls

8 kommentarer

 • Maria

  Ej, find lige ud af hvilken parfume det er! Og fortæl os det, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Sådan rent tinderteknisk: ved du om man kan lægge billeder på tinder, som ikke ligger på facebook?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Det kan man ikke, selvom at jeg har hørt, at funktionen skulle være på vej – men man kan jo bare lægge billeder på facebook, hvor det kun er en selv der kan se dem. Det er lidt kringlet, men det virker. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvordan gør man det? Jeg har lige oprettet en facebook- og Tinder-profil, men det vil kun vise mit profil-billede fra Facebook – ikke de få andre, jeg har lagt på facebook, som kun jeg kan se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Du uploader billederne. Du kan lede i de forskellige albums du har på facebook. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er godtnok også blevet snydt af førstehåndsindtrykket mere end én gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Ja, det er vigtigt at huske på at det ikke er alt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på Q&A