Onsdag med Business-snacken

Jeg glæder mig lidt til imorgen

Imorgen skal jeg jo på date med Terapeuten, en rigtig rigtig sød fyr jeg mødte i byen i lørdags. Vi snakkede sammen i flere timer, og det gik faktisk super godt. Han komplimenterede mine øjne, og det var faktisk en kærkommen forandring, at jeg ikke fik en kompliment om mine bryster eller andet i den dur, men faktisk en del af  mit  ansigt. Det var bare lige en anelse mindre overfladisk, og det var rart – selvom jeg også nyder opmærksomheden omkring min krop.

Men altså. I byen snakkede vi jo som sagt det meste af natten, og han kyssede mig også. Blidt og rart, uden psykomængder af tunge – hvilket OGSÅ var en kærkommen forandring. Da jeg gik hjem udvekslede vi numre, og han skrev dagen efter om jeg ville ses onsdag. Det ville jeg. Så nu skal vi ses imorgen. Og jeg glæder mig. Faktisk. Han er ikke verdens smukkeste mand – altså, han ser helt okay ud, men er ikke noget “særligt” på den front. Til gengæld har han charme – og det kan faktisk være altafgørende for mig. Og han er klog. Som i virkelig klog. Og jeg kan godt lide når jeg ikke er den klogeste i lokalet “If you’re the smartest person i the room, you’re in the wrong room”. Sådan har jeg det faktisk. Han er en mand med indhold. Det virkede ihvertfald sådan i byen, men det kan selvfølgelig være at det har været the beer-goggles  der har været på spil – men jeg tror det ikke.

2 kommentarer

 • Fregne

  Nogle gange er spændingen inden en date bare så vild. Jeg håber ikke, at du bliver skuffet efter beer-goggles! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Jeg håber heller ikke jeg bliver skuffet, men man ved aldrig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag med Business-snacken