En følelse..

Hyggelig aften med Svenskeren

Nu er der sgu gået en anelse for meget feminist og tudeprinsesse i den, i de 2 sidste indlæg, så jeg synes lige at jeg ville fortælle om min date med Svenskeren igår. Han er sgu så god til at gøre en i godt humør. Eller ihvertfald til at gøre en liderlig, hvilket nærmest er det samme. Ihvertfald når der bliver gjort noget ved det!

Jeg tog hjem til ham, som så mange gange før, men denne gang var der ikke bare dømt film og sex. Han insisterede på at lave mad til mig, hvilket var første gang det skete. Jeg er altid en smule nervøs når folk vil lave mad til mig, for jeg ved sgu aldrig rigtig hvad jeg skal forvente, og hvad nu hvis det ikke smager godt? Eller hvis jeg ikke er ret sulten. For hvis der er noget jeg har lært om mænd, så er det at man skal passe på deres egoer når det gælder mandlavning, rengøring og størrelsen på deres penis. Den sidste er intet problem, for manden er STOR. Rengøring virker heller ikke til at være et punkt han ikke har styr på, og det bringer os så til madlavningen. Som han faktisk også var super til. Det var meget simpelt; kylling med en lækker salat og hjemmelavet dressing. Det var simpelt, men godt, og ikke alt for tungt – hvilket er vigtigt når man har det i tankerne, som jeg havde.

Nå men. Maden var virkelig god. Og Svenskeren er jo fantastisk at være sammen med, både når det gælder samtaler, men selvfølgelig også seksuelt. Vi snakkede om en hel masse. Alt og ingenting. Og drak vin. Og kyssede en hel masse. Han er nemlig en af de mænd der VIRKELIG kan kysse. Og det er en kærkommen forandring, når man tænker på alle de uheldige dates jeg har været på, på snavefronten.

Men altså.. Vi endte selvfølgelig i Svenskerens seng. Han gjorde et stort nummer ud af at afklæde mig langsomt, og at kysse mig over hele kroppen. Jeg var en kæmpe fan, det var virkelig pirrende. Da han så endelig besluttede sig for, at vi skulle knalde, vendte han mig om, og tog mig bagfra, imens han holdt mit hår stramt tilbage, i en hestehale. Han havde 100 % kontrol, og det var FUCKING AMAZING. Bagefter lå vi i ske i et stykke tid, imens han kælede mig i nakken og i håret, det var så skønt at jeg næsten faldt i søvn. Jeg fik dog til sidst taget mig sammen, og fik røven ind i et tog, så jeg kunne komme hjem i seng.

Manden skal sgu have point. Han ved virkelig hvordan kvinder skal behandles, både i sengen og udenfor. No wonder at I er så store fans af ham!

lpbt

12 kommentarer

 • Fregne

  Hold nu kæft, en date! Han ved virkelig, hvordan man gør det!
  Plus, en mand der kan og VIL lave mad, er bare et kæmpe plus! Flere af hans slags, tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HEP, HEP, HEP! 😀 mega fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor lyder det fantastisk!
  Er det af strategiske årsager at du ikke overnatter hos dine tinderfyrer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ikke som sådan. Jeg kan bare ikke overskue at have alle mine ting med mig hver gang. Jeg skal tidligt op og på arbejde i hverdagene, så det er ikke altid at et sleepover en den bedste idé, hvis man skal tidligt op og være udhvilet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MSTB

  Ih altså! Det lyder jo fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Okay, seriøst.. Hvis du på et tidspunkt bliver træt af denne vidunderlige mand, så giv ham please videre til mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg elsker jo min kæreste og vores snart fem år gamle forhold. Men for SATAN, hvor kan jeg savne mit singleliv – det lignede dæleme meget dit og jeg sidder her og bliver helt fuld af længsel! Nyd det, for helvede – selvom det også kan være forvirrende og fyldt af klamme tømmermænd, både moralske og fysiske. Men det er de år, man husker bedst! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Jeg nyder det også i fulde drag 😀 Men dejligt at du har fundet en mand du vil give det op for! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En følelse..