Jeg glæder mig lidt til imorgen

Endnu et møde med Fitnessfyren

Ja det startede jo egentligt fint, dog med at jeg havde tømmermænd, og at han så foreslog at jeg skulle komme hjem til ham, flyde på sofaen og se film. Det gik jeg med til, på trods af et rimeligt dukende hoved, og meget lidt charmerende ånde. Men jeg dukkede så op. I hans virkelig fine lejlighed på Frederiksberg. Og følte mig MEGET malplaceret, med mine vilde tømmermænd. Det virkede han dog ikke til at tage sig af, men var høflig og tilbød mig masser af godter der kunne dulme tømmermændene. Jeg kunne ikke desværre bare ikke rigtigt få noget som helst ned.

Vi får gang i det hersens filmhalløj, og jeg kan mærke at stemningen og kemien bare slet ikke er tilstede på samme måde, som den var da vi var ude at få en øl sammen. Om det var min tilstand der gjorde udfaldet, ved jeg ikke, men det kan da ikke udelukkes. Altså.. Han sagde jo sidst at han ville kysse mig næste gang han så mig. Det gjorde han også.. På snavemåden. HVAD ER DER MED MÆND OG DE TUNGER DER?! Tanken var jo fin nok, og han måtte da også gerne kysse mig. Men kunne ikke overskue det der tunge lige midt i tømmermændene. Så jeg var måske ikke helt så modtagelig som han ville have ønsket.

Men han begynder simpelthen at rage løs på mig, og det vare jeg altså bare SLET ikke oplagt til, så da han nærmest tager mig i skridtet, beder jeg ham pænt men bestemt om at lade vær. Han reagerer så ved at blive tøsefornærmet og ved at surmule resten af filmen. Not hot AT ALL. Jeg smuttede hjem igen efter filmen, fordi jeg ikke lige kunne overskue tøsefornærmet mandsperson og kvalme-tilstand. Han har spurgt hvornår jeg vil ses igen. Mit gæt bliver aldrig.

tumblr_nb7mkrBRHI1s609pno1_500

11 kommentarer

 • Det er lige før, at det er helt rart, at du indimellem også dates, der bare er nej.. Lige før! For selvfølgelig hepper jeg, når det går godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja det ville sgu også været et uoverskueligt projekt hvis jeg tænkte “HELLYEAH” til dem alle sammen. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pølseren

  Hej Tinderslut.
  Jeg har fulgt din blog fra sidelinjen i et stykke tid nu, og jeg elsker at læse med! Jeg har et lille spørgsmål, som jeg tænkte, at du måske kunne svare på. Hvad gør du, hvis du skal på toilettet, når du er hjemme ved en af mændene, eller du har besøg af dem? Og her mener jeg vel at mærke det store toiletbesøg.
  Håber du kan byde ind med et svar, da jeg selv har et lille problem med det, når det kun drejer sig om en onenighter.

  Knus Pølseren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hej Pølseren :p
   Dejligt at du læser med! Jeg må indrømme at det sjældent er sket for mig, at jeg BLEV NØDT TIL at gå på toilettet. Jeg tror min krop er indrettet sådan, at behovet først opstår når jeg er i “trygge rammer”. Ikke fordi jeg som sådan ville have et problem med det. Det er jo bare at forre kummen med toiletpapir, sådan man ikke kan høre det, og måske lade vandhanen løbe imens. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Allerførst vil jeg gerne sige at jeg er kæmpe fan af din blog og dine historier om dine tinderdates! selvom jeg aldrig selv har datet så mange fyre på en gang, så føler jeg alligevel at jeg kan genkende mig selv i mange at de situationer som du står i, og det gør bare bloggen endnu sjovere!

  Jeg har et forslag til et indlæg, som jeg i hvertfald ville synes var spændende at læse. Det handler om din holdning til “tallet” altså det antal personer man har været sammen med. Tæller du selv dine scoringer eller har det ingen betydning for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Tusinde tak for de pæne ord! 😀
   Dejligt med forslag – det vil jeg bestemt tage op til overvejelse! 😀
   Altså, jeg har da en liste… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  TJEK DIN MAAAAAAIL! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, inspirerende! Hvor er det fedt du bare siger fra og nej tak. You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Åh jamen de kære mænd fatter jo ikke altid hvad der sker omkring dem. Så nogle gange bliver man jo bare nødt til at være meget direkte. Og så er det sguda semi dårlig stil, bare sådan at rage folk i skridtet. Især folk der har tømmermænd. Man må liiiige læse hinandens signaler inden man bevæger sig ud i sådan noget snavs 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Day

  Åh det lyder akavet! Jeg kan godt forstå, hvis du ikke har lyst til at se ham igen. Personer uden situationsfornemmelse, som oven i købet bliver fornærmet, er bare spild af ens tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja præcis – altså.. Han er en voksen mand. Så skal han sgu lade vær med at opføre sig som et barn. Og jeg var jo ikke afvisende overfor at have sex med ham, det skulle bare ikke være dén dag. Men det har han da fucket up nu. No sex for him.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig lidt til imorgen