Dér hvor kvinder fejler

En følelse..

Ja.. Nu bliver jeg lidt dyb, i forhold til hvad jeg ellers har bevæget mig ud i før. Men som sagt har jeg den her bedste ven – Bedstevennen. Han er, og har på en måde altid været, mere for mig end det. Hvis jeg skulle vælge en mand, som jeg skulle være sammen med forevigt, så ville det være ham. Jeg elsker ham, på alle måder, både som ven og det der er mere. Men når jeg ikke kan få mere, så må jeg tage ham som ven. Så længe han er i mit liv. For mig har han altid været “the one that got away”. Og han har jo haft en kæreste i de sidste 8 år. Og han elsker hende, det ved jeg. Men jeg ved også at det ikke er et sundt forhold. Men det er ikke en beslutning jeg skal eller kan tage for ham. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke inderligt håber at han kommer til fornuft, tager modet til sig, og går fra hende.

For hun er en stopklods på alle måder. Og jeg har ikke interesse i at såre nogle. Men når jeg er sammen med ham, så kommer der bare en overvældende følelse af “at det er sådan her det bør være for altid”. Og jeg ved han har det på samme måde, for det har han sagt. Men jeg ved ikke om han elsker mig, som jeg elsker ham. Og jeg har ikke lyst til at spørge, for svaret kan såre både mig og hans kæreste. Så jeg håber, at det ikke når til det. At de går fra hinanden uden sårede følelser, had og bitterhed. Eller ihvertfald bare, at de går fra hinanden. Så jeg måske har chancen for at starte noget. Noget jeg ved ville være godt. Noget som kan blive stort. Men jeg er også bange for, at hvis jeg er hudløst ærlig omkring mine følelser (som han godt kender, men de bliver ikke sagt højt), så kan jeg miste ham som ven. Det vil jeg ikke. Jeg har mistet ham før, og det er det største heartbreak jeg nogensinde har følt. Men jeg tror ikke på at det sker. Jeg tror ikke på at han går fra hende. Jeg tror at han er for bange for at miste alt godt i hans liv, hvis han tager valget om, at det ikke skal være dem. For han elsker hendes familie, og de er nærmest hans familie. Og han har brug for tryghed. Det er ikke trygt at tage livsændrende chancer, og det er det, det ville være. Jeg tror ikke han har modet. Så jeg dater. Og hygger mig. Der er jo fantastisk mange dejlige mænd derude – men han er altid i baghovedet, og jeg vil til enhver tid smide alt hvad jeg har i hænderne, hvis han har brug for mig. For jeg føler ubetinget kærlighed for ham. Men hvem ved, det kan være at der en dag kommer en mand forbi, som gør at Bedstevennen ikke længere er i mine tanker.

Jeg leder jo som sagt ikke efter en kæreste – jeg kan slet ikke overskue et forhold på nuværende tidspunkt, så jeg må nok bare bide i mig, at jeg nok vil have det sådan her længe. Men det er heller ikke så slemt som det lyder. Jeg har jo lært at  leve med det. Visheden om, at manden jeg elsker, er sammen med en anden. Og oprigtigt talt, så håber jeg at han bliver lykkelig. Om det er med hende eller mig. Jeg ved bare, at han ikke er lykkelig nu. Men jeg håber at han bliver det – på den ene eller den anden måde.

Imens hygger jeg mig med mænd der gerne vil have mig, og det er også dejligt.

23 kommentarer

 • S

  Øv! Håber virkelig du får lov til at prøve det af med Bedstevennen some day. Når det så er sagt, jeg har haft en flirt med min rigtig gode ven i snart 5 år, og da vi endelig begge to blev single døde magien og vi var måske slet ikke så “rigtige” for hinanden som vi gik og troede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja det er jo ikke til at vide, om det også er sådan det ville være med Bedstevennen.
   Jeg tror det bare ikke, men ingen ved.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  Aj aj aj.. Jeg har normalt totalt nul-tolerance over for home wrecking, men come on! Hvis han VIRKELIG er manden i dit liv, og du VED (alle egoistiske motiver aside) at han ikke er lykkelig nu – så kan jeg slet ikke forstå, at du ikke går all in? Enten mener du det ikke, og er blot forelsket i tanken, eller også skulle du tage at gøre noget ved det… Just saying 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Min tanke her er bare, at han må tage valget baseret på HANS følelser. Måske er jeg mest af alt også bare bange for, at få mit hjerte knust igen, hvis jeg går all in. 🙂 Men dejligt med en der hepper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lalala

  Dejligt at du kan embrace følelsen af at uanset hvad, er det vigtigst at han er lykkelig. I mellemtiden nyder vi dit single liv 🙂
  Takker for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Sådan er det når man elsker nogen.. Så vil man bare gerne have at de er lykkelige. 🙂
   Tak for roesen og fordi du læser med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Der er intet værre, end at se den man elsker, elske en anden. Sender dig et virtuelt kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Øv, det gør så ondt, når man bare kan se på. Man kan godt nogle gange føle sig lidt hjælpeløs, fordi man inderst inde bare gerne vil være sammen med ham.
  Jeg håber, du også bliver lykkelig på et tidspunk, og ikke kun ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det er ikke fordi jeg er ulykkelig – jeg har lært at leve med at han er sammen med en anden, og for at være ærlig, så tror jeg faktisk at jeg er mere lykkelig i mit liv, end han er i sit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sunshine

  Skrev du ikke i et tidligere indlæg, at hans kæreste er gravid? Og i så fald er der jo pludselig meget mere på spil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Nej? Så er der ihvertfald noget der er gået min næse forbi…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sunshine

  Ej undskyld. Det var i en kommentar til dit tidligere indlæg “Isdronningen” som fortalte en næsten identisk historie, bare med den detalje at vennens kæreste var gravid. Så jeg har fået blandet historierne sammen.

  I øvrigt fed blog. Jeg er blevet opfordret til at skrive om mit datingliv, meeen indtil videre bliver det ved mundtlige fortællinger til vennerne, men altiddejligt at vide, at der er andre slutty tinder-damer derude. 🙂

  PS Ham svenskeren lyder for nice. Du siger bare, hvis vi skal bytte. Jeg har en entreprenør, som også kan nogle tricks…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Nåe for søren – så kan jeg bedre forstå det. 😀
   Tak for rosen, det varmer. Ogøøøh.. Der er mange flere end du lige tror 😉

   Og jeg deler gerne ud af Svenskeren. :p Men vil gerne høre lidt mere om Entreprenøren før jeg siger ja til noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sunshine

   mht skills, så er entreprenøren i hvert fald sindssygt god til sprøjteorgasmer. Er det også noget svenskeren kan?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Hold da op, det kan godt være at en bytteordning kunne overvejes 😉
   Og nej, det har vi ikke bevæget os ud i endnu, men det kan da sagtens være at han kan! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelie

  Hvor er det bare helt igennem skønt og sjovt at læse med! Jeg kan selv relatere langt hen ad vejen og hvor er det bare dejligt at vide der er andre der ”er som en selv” hvad det kommer til mænd. Det kan nogen gange godt blive en anelse hårdt at sidde at fortælle ud til ens veninder der alle sammen er i et fast forhold! Haha 🙂 tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Så er det godt at internettet eeeeeelsker tinderhistorier 😉
   Og velbekomme! Tak fordi du læser med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chicos

  Interessant læsning man ved et tilfælde faldt over 🙂 har du tænkt over “bedstevennen” muligvis læser med ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have 😀
   Ja det er jo en mulighed. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ralf

  Meget sød kærlighedserklæring. Dog kunne jeg godt savne en beskrivelse af hvilke egenskaber der gjorde dig tiltrukket af ham til at begynde med. Du skriver også at han har “brug for tryghed”. Dette er interessant da jeg troede at de fleste kvinder blev tiltrukket af psykisk stærke, selvstændige mænd der hviler i sig selv. Eller er der noget jeg har misforstået?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   De egenskaber har han også. Han er bare ret fanget i hans forhold. Især fordi han er en mand med meget høj moral, og ynder at gøre det rigtige, og han vil helst undgå at såre nogen og at behandle folk dårligt. Hvilket er endnu en kvalitet jeg elsker ham for. Men jeg kan godt se, at det måske bliver nødvendigt at uddybe lidt om ham, så folk ikke får det forkerte indtryk af hvad jeg gerne vil have! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter min mening er du nødt til at sige det til ham. Ellers vil du altid gå med den der “hvad nu hvis”-følelse, det har jeg prøvet, det er ikke sjovt.. og hvis han afviser dig, mon ikke så I kan genoprette jeres venskab efter et par akavede dage? Men så ved du det da og kan måske for alvor komme over ham og finde en anden…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dér hvor kvinder fejler