Hyggelig aften med Svenskeren

Dumpet

Mig og Terapeuten skulle jo ha set hinanden på fredag, men pludselig viser det sig, at han var i et åbent forhold – som ikke var helt så åbent alligevel. Og hans dame havde fået et mindre anfald over at han har været på date. Såehm.. Vi har IKKE en date på fredag alligevel. Ikke at det som sådan gør mig noget. Jeg skal ikke nyde noget af at være “den anden kvinde”. Han var jo sød og sådan.. Og han gjorde et stort nummer ud af, at han virkelig godt kunne lide mig og sådan. Og det var da også pænt af ham.

Jeg sagde til ham at det ikke gjorde noget, og at han ikke skulle droppe noget som helst for min skyld, for jeg er ikke interesseret i at være en kæreste lige nu. Og vi kender jo ikke hinanden ret godt. Men det var sgu alligevel en ny følelse for mig, at være den der blev droppet. Det er ellers altid mig der er “dropperen”. Så min fredag aften er pludselig åben! Bring on the men!

almost-care

6 kommentarer

 • Kamma

  GIF’erne (Hedder det overhovedet det i flere tal?!? :-D) gør altså bare lige dine indlæg det bedre! Sidder altid og smågriner af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Haha, det er jeg glad for. 😀 Jeg hygger mig også vældigt med at finde dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BumBum

  Må man spørge om alderen på mændene du dater. Er nysgerrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna S

  Er du aldrig nervøs når du skal mødes med nogen første gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Nej ikke rigtigt. Det værste der kan ske er jo at vi ikke kan lide hinanden, og så lader man jo bare vær med at ses igen. 🙂 Og så er man jo i samme situation begge to. Men jeg kan godt blive nervøs over dates med folk jeg har mødt. Og det er oftest fordi der kommer forventninger i spil, på den ene eller anden måde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig aften med Svenskeren