Artikel om Tinderslut

Daten med Terapeuten

Jeg var igår på date med Terapeuten – ham den søde mand jeg mødte i byen, i weekenden. Det var faktisk rigtig hyggeligt, og slet ikke akavet. Samtalen kørte præcis som den gjorde da vi var fulde, og the beer-goggles gjorde sig ikke gældende. Heldigvis.

Vi mødtes og blev enige om at vi ville finde et sted og drikke en øl. Det gjorde vi så. En øl blev til 6, og vi glemte helt at spise aftensmad, fordi snakken bare kørte og stemningen var helt vildt god. Det viste sig at vi er meget ens både på det politiske plan, men også vores personlige værdier og moraler stemte ret godt overens. Der blev flirtet en helt del, og han tog sig til sidst sammen til at kysse mig. Ikke fordi jeg har et problem med selv at være den der tager initiativet, men han var en smule “genert” omkring det, så jeg ville lige vente at se, om han kunne lide mig nok, til at kysse mig. Det kunne han. Og det var dejligt. Han er super sød, men jeg må indrømme at jeg er en lille smule i tvivl om om han kan “tage fat”. Jeg er meget bombastisk i min væremåde, så jeg har brug for en mand der kan dominere mig, indimellem, så der kommer en form for balance. Og selvom at vi sagtens kunne diskutere og at han ikke er underdanig som person, så har jeg brug for en der har lidenskab. Det ved jeg ikke om han har, men det var jo også kun vores første date, så det må tiden jo vise.

Jeg dinglede hjem ved 12-tiden om natten, og er lettere tung i hovedet idag. Men det var en dejlig date, så jeg har no regrets.

I aften skal jeg mødes med den Lægestuderende – og jeg VED at han har lidenskab. Men jeg tror heller ikke at han har andet. Altså, han er også vældigt sød, og intelligent, men vores tiltrækning virker til at være seksuel, og ikke meget andet. Det passer mig fint – jeg leder jo ikke ligefrem efter det næste langvarige forhold. Vi må se hvad aftenen bringer af lækkerier!

brows

 

6 kommentarer

 • Great post and nice blog. Tak for deling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Uh, det lyder så godt det hele! Jeg har selv en date i aften med en fra Tinder – vi havde lidt i sommerferien, så jeg har sgu lidt sommerfugle i maven, når han allerede nu skriver, hvad han vil gøre ved mig! 😛
  Jeg håber din date med den lægestuderende bliver rigtig god! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Uha da da 😉 Held og lykke med date, håber at han gør en masse dejlige ting ved dig!
   Jeg håber også den bliver god! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  YES! Jeg ved ikke hvorfor, men jeg root’er lidt på den lægestuderende. Håber I havde en god aften. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Haha, jamen det ville han garanteret sætte pris på! Opdatering på daten er under produktion. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artikel om Tinderslut