Dumpet

Date med Konsulenten

Såeh.. Igår havde jeg anden date med Konsulenten. Som er en fyr jeg har støvet op på Tinder. Jeg var inviteret hjem til ham, og han havde besluttet at vi skulle lave mad sammen; Lasagne. Han var ikke ligefrem en stjerne i køkkenet, så det blev lynhurtigt mig, der var primus motor bag det dersens madlavningsprojekt. Men det var okay. Det var hyggeligt, og det var faktisk overraskende naturligt, at stå der og lave mad, og at lære hinanden bedre at kende. Måske hjalp de 2 flasker vin også på det. Men anyhow, han er rigtig sød.

Vi spiste maden, som også blev super – menøh.. Det var jo også mig der lavede den, så det kunne ikke gå helt galt. Normalt synes jeg jo at det er en smule grænseoverskridende at spise foran en man ikke kender så godt, men det tænkte jeg faktisk slet ikke over igår. Om det var fordi jeg selv havde lavet maden, eller om det var fordi der ingen akavet stemning var, ved jeg ikke. Men det var ihvertfald hyggeligt. Da vi tog af bordet, efter maden, tog Konsulenten sig sammen til at kysse mig. Det var rart. Han kan kysse. Og jeg er jo jævnt begejstret over mænd der kan kysse.

Jeg skulle hjem – you know, tidligt op og på arbejde, og alt det fis. Han kyssede mig farvel, og har allerede spurgt mig, hvornår jeg har tid til at ses igen.

ybrws

8 kommentarer

 • Fregne

  Hvis en mand ikke kan kysse, kan det sgu være ligemeget. Hallelujah for gode kyssere! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tak for en super blog! Hvis du kommer til Aalborg i nærmeste fremtid, så må du sige til – Så giver jeg sgu en øl eller to! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det vil jeg gøre! 😉 Tak fordi du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det fint og.. ukompliceret? nemt? På den rare måde altså!
  Har du lyst til at se ham igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja præcis. Det var rigtig hyggeligt. Og ja det tror jeg nok. Han er jo vældigt sød! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er selv på Tinder og får en del matches, men jeg synes ikke der er særlig mange der skriver. Starter du nogengange med at skrive til nogen af fyrene, og i så fald får du god respons på det? Og hvad skriver du? Jeg har endnu ikke selv skrevet til nogen, sidder altid og venter på at de skal skrive til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Altså jeg må indrømme at jeg endnu ikke har været den der tog kontakt derinde. Det har altid været mændene der skrev til mig, ikke fordi jeg ikke vil skrive først, men der har bare været så mange der skrev til mig, at jeg ikke kunne overskue også selv at begynde at skrive til folk.
   Men altså, du kan jo lægge ud med at skrive “Hej” til dem. 🙂 Der skal ikke meget mere til. Hvis de svarer, så er det jo bare at spørge ind til deres liv. Ellers kan du lægge ud med en joke. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumpet