Endnu et møde med Fitnessfyren

Artikel om Tinderslut

Jeg blev igår kontaktet af søde Sarah, som læser journalistik på Syddansk Universitet. Hun ville gerne have lov til at skrive en artikel om mit datingliv og min blog. Jeg takkede ja, besvarede nogle spørgsmål, og hun skrev en fin artikel, som er blevet udgivet idag. Jeg blev meget glad for reslutatet, og den interesse der er for bloggen – det havde jeg ikke forventet at der ville blive, da jeg startede den op. Hvis I har lyst til at læse artiklen, kan I finde den lige her. Tak søde Sarah, for den fine beskrivelse af mig og bloggen! Du gør det godt.

a-b-yay

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et møde med Fitnessfyren