Daten med Terapeuten

Andet møde med den Lægestuderende

Jeg tog hjem til den Lægestuderende med sommerfugle i maven, og en forventning om en ret hot aften. Det blev den i og for sig også. Bare ikke som jeg havde håbet på. Altså.. Meningen var at vi skulle se en film – det gjorde vi, og der gik ikke længe før vi kyssede hinanden, og var mere opslugte af det, end af filmen. Han var stadig ligeså dominerende som han var første gang, og det tændte mig helt vildt. Efter lang tids ragen, kyssen, og dryhumping var jeg ved at sprige i luften, og havde virkelig bare lyst til at få en eller anden form for forløsning. Desuden var det også ved at være sent, og der er jo ligesom nogle der har et arbejde at passe. Så jeg sagde til ham, at enten så knaldede han mig nu, ellers ville jeg tage hjem og sove.

Han sagde så at han virkelig gerne ville knalde mig, men at han desværre ikke havde et kondom. Hold nu kæft hvor blev jeg ærgerlig, for jeg ville ikke knalde uden kondom. Men for fanden hvor havde jeg bare lyst til at knalde – han havde fået mig helt derud, hvor jeg faktisk var blevet mega irritable, fordi jeg var så turned on, men uden at få lov til at gennemføre. Nå men jeg sagde slukøret til ham, at så måtte det jo blive en anden god gang. Jeg rejste mig og fra sengen, for at finde min top og BH, som han havde fået lirket af mig, og lige i det jeg rejser mig, hiver han mig ned i sengen igen, og sætter sig ovenpå mig. Han begyndte at onanere, og at køre hans pik frem og tilbage imellem mine bryster, imens han holdt mig fast. Det var super frækt. Han kom mig ud over brysterne (IGEN!!!), og jeg lå som forstenet i sengen, af frygt for at sæden endte alle steder. Han hentede noget papir og gik igang med omhyggeligt at fjerne sæden fra mine bryster. På det tidspunkt er mine trusser og bukser nærmest gennemblødte, fordi jeg er så tændt. Men nej nej. Ingen sex til mig den aften.

Da jeg gik, kyssede han mig voldsomt, kiggede mig i øjnene og sagde “Jeg skal nok knalde dig snart, det lover jeg. Og jeg lover at du kommer”. Det ser jeg frem til, men lige nu er jeg rasende over ikke selv at have fået forløsning.

bridesmaids

20 kommentarer

 • Eeeeej, han kunne fandme godt lige have haft et kondom! Ellers må du sørge for at have et med i tasken næste gang. Det der duer jo slet slet ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Ja jeg ved godt at det er ligeså meget mit ansvar som det er hans. Men jeg har sådan en lille djævel indeni mig som siger “Hvis han ikke kan skaffe et kondom, så har han ikke nok lyst til at være sammen med mig”. Og desuden er jeg på p-piller. Synes sgu godt mændene må tage initiativ til lidt beskyttelse. 😉 Men ja.. Rimelig øvsituation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvordan var det nu du mødte ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fregne

  Eeeeej, ej, ej, skuffelsen må have været enorm.. Øv, han kunne godt have været forberedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  He’s playing mind games with you – på den gode måde. Tror du ikke? Jeg tror, at dét der var fuldt bevidst – jøsses for et langt forspil han har gang i, haha:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det var det garanteret! Jeg er ihvertfald ved at gå til. :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Øh…hvad med bare finger – og/eller tungelir? Det behøver man ikke kondom til. Eller er det ildeset på onenightstands? Jeg gør det ofte. Men måske tænker du anderledes om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Jo det har du ret i. Det var bare ikke lige dét jeg ville igår. 😀
   Men jo det havde bestemt været en mulighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Nej, hvor er det morsom læsning. Jeg er selv totalt uerfaren da jeg kun er 15. Men jeg får virkelig et godt grin og du får mig til at glæde mig til at jeg skal have min “3” gang, da jeg har en fornemmelse af at min første & “2” gang bliver en smule akavet og klodset. Haha.
  Har du et godt tip til ens første gang, udover man self. skal huske kondom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   De første gange er altid lidt antiklimaks, men søg for at det bliver med en du føler dig tryg med. 🙂
   Tak for de rosende ord.
   Altså, sørg for at være klædt i noget du føler dig tilpas i. Og sørg for at der er masser af forspil. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig besat af dine indlæg, jeg syntes det sjovt at læse om dine dage og oplevelser. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Day

  Har selv lige været ude for det samme. Fyren havde endda snakket side op og side ned omkring, hvor meget han skulle knalde mig, og alle de vilde ting, han ville gøre med min krop!! Da vi så kommer til det, har han heller ikke noget med! WTF! Og ja, man kan sagtens selv købe, og jeg har også gjort det før i tiden, men altså….. ARG! 😀 Vi prøvede så med lidt fingre og tunge, men det var slet ikke lige det, jeg havde lyst til der, selvom det da lige tog det værste 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tinderslut

   Det er SÅ frustrerende… Og ja man vil da gerne have at de vil det nok til selv at have sørget for gummi. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hey Tinderslut

  Super sej og sjov blog 🙂 Kommer sådan til at sidde og ærgre mig over at Tinder ikke var opfundet for 5-10 år siden, da jeg selv var ung og fri 😉

  Men hvad skete der egentlig med ham den lægestuderende?? (beklager hvis du allerede har besvaret dette spørgsmål i et andet indlæg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tinderslut

   Tak skal du have 😀
   Jamen vi stoppede faktisk bare kontakten. Der er ikke nogen grund til det, vi kontaktede bare ikke hinanden igen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvad skete der med den lægestuderende?
  Vh. en trofast læser, som er vild med din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daten med Terapeuten