Første uge på Tinder

Tinderdate med J

Så er det idag der bliver taget hul på denne uges tinder-eventyr. Som jeg nævnte igår byder denne uge jo faktisk på en del dates, og jeg er også allerede gået igang med bookingen i næste uge. Åh ja, det er hårdt at være mig. Lækre mænd alle vegne.
Nå men idag skal jeg på date med J. Han virker flink nok, ikke nogen wow-effekt over chat, men folk kan jo overraske. Det var i sidste uge vi aftalte at vi skulle ses onsdag, altså idag. I mandags planlagde vi så hvor og hvornår vi skulle mødes. Det havde tydeligvis forvirret ham lidt, for i mandags skrev han til mig 19.15, om jeg var på vej. Jeg blev helt forvirret, og måtte lige sikre mig at jeg ikke, allerede, havde lavet rod i min tinder-kalender. Og det havde jeg ikke. Men han stod altså der, hvor vi havde aftalt at mødes, bare to dage for tidligt. Han virkede meget pinligt berørt over det, og måtte slukøret tage hjem igen. Så jeg er lidt spændt på, om misforståelsen påvirker daten idag. Jeg holder jer opdateret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge på Tinder