Det afsluttede forhold

Første uge på Tinder

Hold nu op, hvor er det Tinder der en jungle. Der er jo virkelig mange lækre mænd. Jeg mente selv at jeg var selektiv og kræsen, men jeg har da formået, på 6 dage, at få mig omkring 70 matches. Inklusiv vinderen at dette års Paradise Hotel, og en anden af deltagerne fra i år også (røvhullet Christian – som jeg btw tror er rimelig fræk i sengen, på trods af hans røvhulspersonlighed). Man bliver jo fuuuldstændigt afhængig af den app.
Indtil videre har jeg mødtes med 2 fyre, den ene for en kort bemærkning til en øl. Sjov og sød fyr, men jeg ville aldrig kunne tænde på ham. Til gengæld har han vennepotentiale, og det er også et plus.
Den anden (Svenskeren) mødte jeg i lørdags. Jeg opdagede ved et tilfælde at han var venner med min veninde på facebook. Min veninde og jeg skulle i byen, og jeg fik ham overtalt til at joine. Svenskeren var skide sød, sjov og ret lækker. Selvfølgelig fik jeg snavet ham, i min 1000 hestes brandert. Jeg endte op med at tage hjem til ham, og planen var selvfølgelig at vi skulle ha sex. Jeg havde min menstruation, så jeg havde selvfølgelig tampon i. Det havde jeg selvfølgelig glemt, i min fuldskab. Så da han trængte op i mig, fik jeg selvfølgelig piercet min livmoder med tampon. Sjældent har jeg oplevet noget så smertefuldt! Nå, mig ud på toilettet og fjerne dødstampon, og ud og igang igen. Det blev til ret kinky sex (som i at Svenskeren godt kunne lide at holde mig fast – pissefrækt!), både om natten og igen om morgnen. Jeg var meget tilfreds!
Nå.. Mere vil åbenbart have mere. For jeg har fleres dates allerede – en imorgen, en på fredag, en lørdag dag og en søndag dag. OG så skal jeg ses med Svenskeren igen søndag aften. Jeg må sgu indrømme at jeg lever op til bloggens titel. Men jeg er single og jeg må gerne – der er jo heller ingen der siger, at jeg skal have sex med dem allesammen, vel?

2 kommentarer

  • AARGH men hvordan!! Ja jeg har lige lavet en kommentar i et nyt indlæg, men for helvede. Hvad gør jeg galt?! Efter en uge havde jeg måske 15 matches… nu sletter jeg løbende men har aldrig været over 20 og er på 9 nu. Har været der 3 uger imorgen, og det er blevet til EN fyr/date.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg skal ikke kunne sige hvorfor udfaldet er som det er. Men har du overvejet enten at skifte profilbillede, tilføje flere billeder eller skrive en bedre/anden profiltekst? 🙂
    Men hvor i landet bor du? For det kan også have noget med det at gøre. Ellers kan du prøve at sætte din radius op? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det afsluttede forhold