"Isdronningen"..?

Fantastisk aften med Svenskeren

Oh. My. God. Helt ærligt ikk, så kunne jeg godt gå hen og blive ret afhængig af Svenskeren.  Jeg bliver hele tiden overrasket over hvor PÆN han faktisk er. Muskuløs uden at være pumpet, helt blond og blå øjne. Jeg tog hjem til ham igår ved 19 tiden. Vi besluttede os for at se en film. Svenskeren sætter sig i sofaen, og strækker armene ud imod mig, og siger at jeg skal komme hen til ham at sidde. Den første halvdel af filmen bliver jeg holdt om, nusset i håret, og aet for. Hvor sødt er det ikke lige?
 
Nå men.. Det der kæleri blev hurtigt til kysseri, og vupti, så sad jeg ovenpå ham minus BH og kjole, og han uden trøje. Så løfter (!!!) han mig satme, bare såden uden problemer, hen i sengen, sætter mig blidt ned, kysser mig, og går så ellers igang med fantastisk oralsex. Imens formår han at afklæde sig selv helt, uden jeg overhovedet registrer det. Han har fandeme et talent, det er helt sikkert! Og bare det faktum at han løfter mig? JEG SMELTER! Jeg er bestemt ikke tyk, eller det der ligner, men er stadig curvy nok til at synes at det er vildt at han bare gjorde det uden problemer.
 
Selvfølgelig havde vi virkelig virkelig dejlig sex. Og så er han typen, der ikke bare trækker sig ud, og ligger sig, når han er kommet. Nej han blev liggende ovenpå mig, imens han kyssede og nussede hele min krop. Jeg får så fremstammet noget med, at nu fik vi jo ikke set hele filmen. Han giver mig et kæmpe smil og siger “totally worth it”. Ej men altså.. Dør lidt. På den gode måde!

6 kommentarer

 • You go girl!!! De fleste mænd kan da vidst lære et trick eller to af ham Svenskeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan være at vi bare alle sammen skal score nogle svenskere – ved dog ikke om det er et generelt talent de allesammen har, men det kunne da være fucking fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drager til Sverige nu, det er helt sikkert! Kan man vælge nationalitet på tinder monstro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gør det, fordi du fortjener det! 😉
  Der er faktisk overraskende mange svenskere derinde, hvis du har sætter radiusen lidt op. Jeg glemmer gang på gang at Sverige er så tæt på, selvom det er et helt andet land. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare så… blonde, de fleste af dem.. I don't dig blonds. Men jeg overvejer det sandelig efter at have hørt om din svensker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det har du ret i – Det er Svenskeren jo også. Men han er bare god til at gøre så man er ligeglad med mangel på mørke, dybe øjne og mørkt hår. Han er pisse charmerende, og så er der bare noget sexet over det svenske sprog. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Isdronningen"..?