Mænds henvendelser

Endnu en date med Svenskeren

Igår fik jeg inviteret mig selv hjem til Svenskeren i aften. Han virkede meget glad over sms, og ville rigtig gerne have besøg. Han sagde også at jeg meget gerne måtte sove der, hvis jeg godt kunne holde ud at stå tidligt op. Det kan jeg ikke – så jeg sover der ikke. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kommer til at bruge tid i hans seng. Jeg tror godt, at han kunne komme til at fylde meget, i den her singletilværelse. Jeg har ihvertfald haft hede drømme, med ham som hovedperson, ca siden i fredags. Og så vågner man, og er egentligt meget træt af at det kun var en drøm, nu hvor man sagtens kan gøre det til virkelighed. Han er simpelthen så jävla fræk. Og så behandler han bare en så godt. Man føler sig virkelig respekteret og værdsat i hans selskab, og det er der ikke ret mange mænd der formår at gøre med måde! For jeg er fandme ikke en lille prinsesse der skal passes på, og det har mange mænd en idé om, at det er sådan kvinder vil behandles. Bevares, det kan da også godt være at der er mange der vil, men det er jeg sgu for selvstændig til at kunne holde ud. Svenskeren gør det med en perfekt balance, og det er måske også derfor jeg tænder så meget på ham. Og udover al den dejlige sex, så har vi også rigtig mange ting tilfælles. Ej, jeg glæder mig helt, kan jeg mærke!
 
Jeg synes det skulle være i aften at jeg tog hjem til Svenskeren, da det er min sidste dag med p-piller. Jeg tænkte at jeg måtte tage mig sammen, og få den skide menstruation ud af verden, så jeg kan komme tilbage til min normale rutine, uden alt det dersens pletbløderi hist og her. Det kan jeg ikke overskue. Jeg pletter jo forfanden nærmest halvdelen af Københavns lagner til, hvis det bliver ved sådan her. ?

8 kommentarer

 • Anonym

  Han lyder ellers som en keeper, den svensker der!

  Jeg tog dit råd og ville starte min blog, meeen hvordan gør du den anonym inde på blogger??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det virker sådan indtil videre. :p

  Jeg har oprettet en ny gmail og blogger til formålet. Om det kan lade sig gøre med sin almindelige bloggerprofil, ved jeg ikke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://tindereventyret.blogspot.dk
  Så er min fixet, hvis du vil læse med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du tænkt dig at fortsætte med at blogge om dit (kærligheds)liv hvis det går hen og bliver lidt mere seriøst med en af dine Tinder-flirts, eller er bloggen udelukkende baseret på at være single og have en profil på Tinder?

  Det er pisse-spændende at følge med i. Jeg lukkede min profil efter blot 2 dates. Nr. 2 date havde enormt tykke øjenlåg og det havde han på en eller anden måde formået at skjule på sine profilbilleder. I know – jeg er en overfladisk kælling.
  Eller også er jeg bare ikke parat…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg bestemt – dejligt at folk synes det er et godt koncept. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det har jeg. Om en af mændende skulle gå hen og blive seriøs, så vil jeg stadig blogge om forholdet, både på godt og ondt. Lige nu ser det dog ikke sådan ud, i den nærmeste fremtid, men jeg vil ikke stoppe bloggen bare fordi jeg skulle komme i et forhold. 🙂

  Hahaha – ja okay, tykke øjenlåg er heller ikke jordens mest attraktive træk.
  Du burde åbne den igen, der er jo tonsvis af lækre mænd derude – du må gerne låne en af mine :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fangirl #1

  Haha, elsker at du er villig til at dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deler gerne, så længe at det ikke er en mand jeg er i et forhold med. 😉 Der er så mange i denne verden der har brug for en ordentlig gang sex, og når man nu har været heldig at finde nogen der kan levere varen, så er det da grådigt ikke at dele. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænds henvendelser