Ting tinder-mænd skal stoppe med!

Blodig fredag med Svenskeren

Der blev ændret lidt i weekendens planer.
Fredag aften spurgte Svenskeren om jeg ikke kom hjem til ham, og det kan man jo ligesom ikke sige nej til, vel? På trods af psyko-menstruation, slæbte jeg mig alligevel hjem til Svenskeren, fordi.. Han er jo bare SÅ sød, lækker og et fucking vidunder i sengen. Det var vildt hyggeligt – vi så film, hyggede og puttede. Da vi skulle sove (for han gik ud fra at jeg sov ved ham, så jeg tænkte da bare OKAY), begyndte kyssene at blive mere voldsomme, og tøjet blev hevet af. Han ville meget gerne knalde, og det ville jeg egentligt også, men jeg vidste ikke helt hvad hans holdning til blodsituationen var. Så jeg sagde at jeg altså havde min menstruation, og spurgte om han havde noget imod det. Det havde han ikke, men jeg tror alligevel det kom lidt bag på ham, så det endte op med at jeg bare gav ham et blowjob, også fordi jeg faktisk havde vilde kramper. Han var selvfølgelig meget tilfreds, selvom vi ikke havde “sex”. 
Da vi vågnede næste morgen, havde han selvfølgelig morgenjern, og jeg kunne virkelig ikke dy mig længere. Jeg smuttede ud på toilettet, fjernede tampon, ind i sengen igen, og red ham. Da vi så var færdige opstod der en lille udfordring. Jeg skulle ligesom af ham, uden at der kom blodigt sæd alle vegne. Så det var noget med at have hånden under, og kravle af. Det resulterede så i hånden FYLDT med sæd og blod. Hans roomie var desværre også hjemme, så jeg kunne ikke bare gå nøgen ud på toilettet og få styr på situationen. Så jeg fandt mig et håndklæde som jeg fik viklet om mig, med en hånd, og så måtte jeg ellers bevæge mig ud på toilettet. Jeg fik styr på blodet, vasket mig, og var klar til at smutte ind til Svenskeren igen. Så opdagede jeg at jeg havde blødt på deres hvide bademåtte. TYPISK. Nå.. Jeg lod som om at det ikke var sket, og jeg ved heller ikke om Svenskeren opdagede det, men han har ikke nævnt det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting tinder-mænd skal stoppe med!